https://eunnl.eu/pictures/europadag.jpg

VERKIEZINGSDEBAT

9 mei 2019

Deelnemers bekend

We organiseren op 9 mei weer ons (Europees) verkiezingsdebat.

Ondertussen is de deelnemerslijst compleet en kijken we uit naar het debat met:

Een opstelling waarop we heel trots zijn, en waarin zeker iedere deelnemer het achterste van zijn of haar tong zal willen laten zien.

Wannneer: donderdag 9 mei, 19:00-21:00

Plaats: NHL Stenden, Leeuwarden. Het debat vindt plaats in het Auditorium, het adres is Rengerslaan 8-10, tegenover het gebouw kunt u parkeren.

De toegang is gratis - na afloop borrel

Het debat wordt geleid door Simone Scheffer, bekend van o.a. Omrop Fryslân. De organisatie is in handen van het EU Netwerk Noord-Nederland, in nauwe samenwerking met studenten van de afdeling European Studies van de Thorbecke Academie van NHL Stenden. Studenten van deze opleiding zullen ook stellingen opstellen die de leidraad vormen van het debat. Het zijn stellingen met een Europees maar ook regionaal tintje.

U kunt zich opgeven voor deze bijeenkomst via Eventbrite, middels deze link. Bij aanmelding via Eventbrite kunnen we makkelijk updates sturen en kunt u zich ook aanmelden voor een maaltijd vooraf (op eigen kosten).

Het laatste nieuws kunt u steeds volgen via onze Facebook pagina fb.me/9meilwd of ons Twitter-account: @eu_nnl, we gebruiken de hashtag #9meilwd. Stuurt u gerust deze uitnodiging door aan andere geïnteresseerden!

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met Klaas Johan Osinga via 0610 586 047

Tot donderdag 9 mei - Europadag!

De Agendacommissie EU Netwerk Noord-Nederland